-->

Yırtık Kotla Yapılabilecek Kombinler | 2017 Moda

Yırtık Kotla Yapılabilecek Kombinler | 2017 Moda
Gönderen:


Yırtık Kot ile Yapılabilecek Kombinler

Yırtık kot aslında uzun yıllardır moda dünyasının içinde bulunuyordu. Fakat ilk başlarda biz ülkece kabullenemedik. Hepimize oldukça tuhaf geldi. Yırtık kotlar yerine taşlanmış kotlar giymeyi tercih ettik. Zımparayla beyazlatılmış ya da eskitilmiş tarzları kombinlerimizde bulundurduk. Oysa inceden inceye kabullendiğimizin farkında bile değildik.
Sonra bir baktık kabullenmişiz. Hatta kopamaz olmuşuz. Sonra dedik ki: Herkesin hayatına kimse karışamaz. Bu şu şekil giyinir, şu şu şekil giyinir  😂 Böyle böyle bu sevdayı aldık aramıza. O da her türlü kombine uyum sağladı. Bizi kendisine bağımlı etti. Üzerine kazak giydik oldu, tişört giydik oldu.  Altına çizme giydik oldu, converse giydik oldu.
Dört mevsim bize ayak uydurdu. Sonbahar kombinleri, kış kombinleri, yaz kombinleri hepsinde bizi bir başka gösterdi. Onun için tişörtlerimizin rengini açtık o da bizi açtı. Kazağı açık renk, ayakkabıyı beyaz giydik işte o zaman harika oldu! Çizme giyelim dedik rengi farketmedi. Hemen üstüne aynı renkten bir ceket giydik onu da tamam ettik. Bu yırtık kot her seferinde bizi trend etti!
WEBMASTER MENU