-->

En Güzel Kış Kombinleri | 2017 Moda

En Güzel Kış Kombinleri | 2017 Moda
Gönderen:


En Güzel Kış Kombinleri

Kışın gelmesi ile sıcak havalara veda ettiğimiz için sevinirken ”acaba bugün ne giysem” derdinden hala  kurtulamadığımızı gerçeğini değiştirmiyor.  Ama ben sizi bu dertten sizi kurtarmak için kombinlerimi sizinle paylaşıyorum. Bu kış kombinlerimden memnun kalacağınızı umuyorum 🙂

Kış Mevsimindeyiz Diye Tarzından Ödün Verme!

Kış mevsiminde de elbise giymekten asla vazgeçmeyen biz bayanlar bu kışta çok sıklıkla elbise kullanacağımızdan hiç şüphem yok. Siyah öyle güzel bir renk ki her mevsim her kombin ile uyum sağlayabiliyor. Ben kombinlerimde çoğunlukla siyah kullanmayı seviyorum. Hele ki mini boy elbiselerde siyah rengi eşsiz bir görüntüyü bizlere sunuyor. Eğer kombinimizde belden oturtmalı bir elbise kullanıyorsak bel hizasında bir ceket kullanmanızı tavsiye ederim. Hele ki bu kullanacağınız ceket deri bir ceketse işte o zaman en iyi şekilde kış kombininizi gerçekleştirmeyi başarmışsınız demektir. Ceketle ayakkabı renk tonlarında uyum sağlayabilirseniz bu muhteşem olacaktır! Ve aksesuar olarak kışın kullandığımız atkı bu kışlık kombinde de yerini alıyor. Atkı için en ideal renk kırmızı tonları olacaktır. Hele de atkıyla uyum sağlayan kırmızı tonlarında da bir mat ruj kullanırsanız farklı görünmeyi başaracaksınız!

Siyahın Baş Döndüren Kombini

Siyah ve beyaz uyumunun ne kadar hoş olduğunu burada size sayfalarca anlatabilirim ama hayır size bu kötülüğü yapmayacağım:) Siyah dar paça bir pantolonla inanın hoş görünmemeniz neredeyse imkansız. Ama bu hoşluğa daha fazlasını katmak için beyazın gücünden yararlanmakta fayda var. Hafif salaş bir beyaz bluz siyah rengini karşıya daha iyi yansıtacaktır. Tabiki bu siyah dar pantolonun altına siyah bağcıklı ve topuklu kesme boy bir ayakkabıya kimse hayır diyemez. Gri kalın bir atkıyı da boynumuza dolayınca kombinimiz tamamlanıyor ve geriye sadece aksesuar kısmı kalıyor. Aksesuar olarak büyük taşlı yüzükler işaret parmaklarında kullanılmalı ve siyah oje tercih edilmeli. Ve bu kombinin en eşsiz parçası olan siyah sade ve şık saatimizi de kullanıp siyah küçük bir çanta ile kombin ederseniz siyahın baş döndüren kombinini gerçekleştirmiş olacaksınız.
WEBMASTER MENU