-->

Siyah Renk Kombinleri | 2017 Moda

Siyah Renk Kombinleri | 2017 Moda
Gönderen:

Kış için en ideal renkler arasında yer alan siyah rengi her ten rengi ile uyum sağlayabilen bir renktir. Bu yüzden siyah bana yakışmıyor klişesini bir kenara koyup kendi güzelliğinizin farkına varma vakti geldi! Sarışınından esmerine güzel ülkemin güzel kızlarına yakışmaz mı siyah?! Haydi şimdi birlikte kombinlerimize göz atalım.

Boyfriend Tarzı İle Muhteşem Görünün

Straplez yaka uzun kol düz bir bluz ile sınırları zorlayan bu kombin benim asla hayır diyemeyeceğim bir tarz olup bu tarzın sizlerinde hoşuna gideceğine eminim. Eğer bu tarz yakalar kullanıyorsak kesinlikle boyun bandanası veya fular kullanmamız gerekli. Çünkü o narin boynunuzu süsleme görevi burada bu aksesuarlara düşüyor. Pantolon olarak size bu kombinde önerebileceğim yüksek bel boyfriend tarzı kotlar olacaktır. Çünkü bu pantolonlar bu sezonda yerini koruyor ve trend olmaya devam ediyor! Ve her gün başka bir derdimiz olan saç konusuna gelince salaş bir kalın maşa veya salaş bir at kuyruğu kullanmanız en doğrusu olacaktır.

Boğazlı Kazak Kombini

Aslında bu kombin bence bizim hırçınlığımızı tam anlamıyla dışa yansıtan bir kombin. Çünkü karşı tarafta inanılmaz bir etki yaratacağını düşünüyorum. Boğazlı kazak bu kış da kombinlerim arasında yerini koruyor. Hani diyorlar ya siyah zayıf gösteriyor diye, aslında böyle bir durum yok. Siyah sadece size cazibesini katıyor ve sizi daha iyi yansıtıyor karşı tarafa. Yani zayıf göstermesinin sebebi siyah rengini kullanmış olmanız değil, yaptığınız tamamen sizi daha güzel göstermesi! Siyah boğazlı kazağın altında eşsiz duracak parça kesinlikle deri etektir. Şu eteğin duruşuna bakar mısınız böyle bir deri etek nasıl güzel durmaz! ‘Siyahın altına siyah olur mu hiç?’ dediğinizi duyar gibiyim. Tabi ki olur! Siyah düz boğazlı kazağın altına kullanabileceğimiz deri etek ayrı bir hava katıyor. Hele bu kombine mat mor bir ruj kullandığınız zaman hiçte pişman olamayacaksınız. Aksesuar olarak size bu kombinde önerebileceğim ince siyah bir bileklik olacaktır. Ve çanta içinde küçük boy bir deri çanta kullanmanız gerektiğini sizlere belirtmek isterim. Son olarak  saç konusuna değinmek istiyorum. Saçlarınız bu kombinde ya sıkı bir at kuyruğu olmalı ya da uzun ve düz saç olmalı.
WEBMASTER MENU