-->

Benim Hırkam Benim Kombinim | 2017 Moda

Benim Hırkam Benim Kombinim | 2017 Moda
Gönderen:
Benim Hırkam Benim Kombinim

Sade ve Şık Görün!

Artık kışa hazırlanıyor ve bir nebze de olsun sıcak havalara veda ettiğimiz için seviniyoruz. Artık kışlık kıyafetlerimiz yavaş yavaş gardırop önlerine yerleştiriliyor. Ve tabi ki bu kışa giriş bölümünde de en güzel  sonbahar kombinleri hırka ile yapılıyor. Aslında hırka kombinleri bence en kolay ve en şık duran kombinler arasında yer alıyor. Tek bir ceket ile bile günlük kıyafetlerinize inanılmaz hava katabilir ve çok hoş bir görüntü edinmiş olabilirsiniz.  İşte o güzel görünebileceğimiz hırka ile yapılan kombinler.

Cepli Gri Hırka  

Bu hırkanın aslında en büyüleyici yanı salaş görüntü katan yan cepleri. Bu kadar şık ve salaş olma olayını aynı anda taşıyan bu gri hırka düz beyaz bisiklet yaka t-shirt üstünde eşsiz bir görüntü kazanıyor. Ayrıca bu bisiklet yaka t-shirt altında en güzel kullanılacak pantolon tipi görseldeki gibi bilekte pantolon olacaktır. Sokak modasında eskimeyecek olan t-shirt’ün sağ veya sol alt tarafından bir kısmını pantolonun içinde konumlandırırsak kombinimize inanılmaz bir hava katmış olacağız.  Sonbahar kombinlerinizde kesinlikle bu tarz kıyafetlere yer vermeniz gerektiğini size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ve ayrıca ayakkabı çanta kombininde de rugan tipi bir ayakkabı ve çanta kullanırsanız bence bulunduğunuz ortamda tüm gözler sizin üzerinizde olacaktır!

Uzun Boylu Hırka Kombini

Tam boy hırkaları aslında pek tercih etmesek de bence bu tarz hırkaların da ayrı bir havası var. Aslında bu hırkaları tercih ederken hırka içinde kombinlediğimiz kıyafetler daha özenli seçilmeldir. Bence uzun boy hırkalarda derin yakalı t-shirtler ön planda olmalı. Çünkü hırka tam boy olduğu için kıyafetiniz sizi tam anlamıyla kapatmamalı ve boğucu olmamalı diye düşünüyorum. Derin v yakalı t-shirt altına da yine hırka 1 modelinde olduğu gibi bilekte pantolon kullanmanız daha doğru olur. Bu pantolon paçaları biraz saçaklı bir modele bürünmüş ve hırka ile birlikte bir bütün olmuş gibi duruyor adeta. Aksesuar olarak kesinlikle derin yakalı t-shirtlerde kullanmanızı şiddetle önerdiğim kemeri kesinlikle bu tarz kombinlerde kullanmalısınız. Ayakkabı seçerken de kemer renginize uyumlu olarak tercih etmenizi öneririm. Çantanızın rengi bu tarz kombinlerde tamamen sizlerin zevkine kalıyor.

En Zarif Hırka Kombini

Bence elbise üstünde manto veya paltodan daha şık duran tek şey varsa o da hırka! Bu hırkaların en asil durduğu kombin bence kesinlikle elbise ile olan kombini. Elbise kadınlığımızı yansıtırken üstündeki hırka ise zarif  ve asil görünmemizi sağlıyor. Sonbahar kombini olarak kullanabileceğimiz mini boy siyah bir elbise her bayanın vazgeçilmesi olduğundan şüphem yok. Fakat bu elbise de kullanacağımız ayakkabı boyu çok önemli bir nokta. Elbisenin bir karış altında olması gereken ayakkabı boyu sizi hem uzun gösterecek hemde size seksi bir görüntü katacaktır. Eğer sonbahar kombinlerinizde bunu gözardı etmezseniz muazzam bir görüntü kazanacaksınız.


WEBMASTER MENU