-->

Doğayla Dost Sonbahar Kombini | 2017 Moda

Doğayla Dost Sonbahar Kombini | 2017 Moda
Gönderen:

Doğayla Dost Olun! Sonbahar Kombini

Havalar inceden soğuyor. Kavuran güneş yerini usul usul titreten rüzgarlara bırakıyor. Güneşli yazları elbette özleyeceğiz  fakat sonbaharında tadı bir başka be abi. Ne tenini sıcak kavuruyor, ne de mont giyecek kadar üşüyorsun. Sonbaharın romantizminden bahsetmiyorum bile. Çifte kumrular sokaklarda el ele yürürken güneş Akdeniz’den bir başka batıyor. Ee haliyle bize de bu manzarayı kelimelerle resmetmek kalıyor. Sonbaharın silüetiyle uyuşacak en güzel kombin onun renklerini üzerinde taşıyacak olanlardır.
Sonbaharın koyu ama bir o kadar da tatlı renklerini kombinlemek size şık bir görüntü sunmaktan ziyade doğallığınızı da yansıtacaktır. Bana kalırsa sonbahar renkleri erkeklerde daha bir hoş duruyor. Kahve tonunda keten bir pantolonla  yapılacak sade bir kombin, üzerine giyilecek gök mavisi bir gömlekle gayet doğru bir seçim olacaktır.
Tabi şimdi herkes diyecek “aga iyi  diyorsun hoş diyorsun da, ayakkabı ne olacak? ” Tabiki de beyaz olacak. Mavi ve kahve tonlarının altında kendini birinci plana çıkartmayan bir ayakkabı tercih edeceğiz. Bir Converse ya da beyaz spor bir ayakkabı kombini tamamlamızda bize yardımcı olacak.

Aksesuar konusuna gelince kahve tonlarında klasik bir saat size hem sportif hem de klasik bir görüntü kazandıracak. Bir kombini tamamlayan şey aksesuarlarınızdır. Saat, bileklik ya da büyük bir yüzük kombinimizin nazarlığı olacaktır. Türkiye’min her memleketinde bu kombini giymek zor olur. Malum Akdeniz’de ya da Ege’de vücut sıcaklığınızı dengede tutacak olan bu kombin İç Anadolu bölgesinde üşütebilir.  Tabi ki buna da bir çözüm lazım. Kombinimizin üzerinde sırıtmayacak mevsimlik ince bir mont ( lacivert ya da siyah tercih edilebilir ) bizi serin havalarda sıcak tutarken, kombinimizi de bozmayacaktır.Bu sonbahar kombini tercihlerinize isterseniz dikkat çekici olan başka erkek kombinlerimizede bakabilirsiniz.
etkileyici sonbahar erkek kombinleri



WEBMASTER MENU