-->

2016-2017 Sonbahar Kış Modası | 2017 Moda

2016-2017 Sonbahar Kış Modası | 2017 Moda
Gönderen:

Çiçek Dürbünü Desen

Farklı tarzlardaki kıyafet kombini bu yılın kış modasına yeniden damgasını vurdu. Ve bu farklı tarzlardaki kombinlerimiz çiçek dürbünü deseni dediğimiz kaleydoskop görüntüsünü bizlere kazandırıyor. Bu görüntü sayesinde çok farklı kombinler ve kıyafet desenleri görmemiz çok yüksek bir ihtimal. Bu kışı da yılın modası olan çiçek dürbünü deseni ile farklı tarzlarda kombinler kullanarak geçirmeye ne dersiniz?
Çiçek Dürbünü

Brokar Kumaştan Dış Giyim

Brokar kumaş dediğimiz genellikle kendinden işlemeli olan ve daha bir gösterişli olarak tanınan bu kumaşı 2016 ve 2017 kışında daha sık göreceğiz. Brokar kumaş ile birlikte kışın tercih edilen koyu renk ve desensiz kıyafetlere veda ediyoruz.Genellikle bu kumaş üzerine işlenen büyük figürler daha da çarpıcı hale getirmek için uygulanır. Bu desenleri elbiselerde ve çeşitli mantolarda göreceğiz. Bu görünüm ile bu kış alışılmışın dışında bir görünüm kazandıracak olmalı.
Brokar Kumaş

Fular Yaka

Kış ve Sonbahar mevsimlerinde daha sık rastladığımız fularlıklar ve fular yakalar 2016-2017 kış ve sonbahar modasınında da yerini koruyor. Fular yakalar kimi moda tasarımcısına göre daha şaşalı ve asil durduğu için hemen hemen her kıyafette kombine edilmesi gerektiğini dile getiriyor. Bu fularları manto üstünde ve diğer dış giyimlerde görürsek şaşırmamamız gerektiğinin haberini ben sizlere şimdiden sunuyorum.
Fular Yaka

Deri Kıyafet

Pantolon, önlük, etek ve tulumlar da artık tercih edilen model deri grubundan. Deri parçalar ise bayan vücuduna uyum sağlayan kıyafet grubu içersindedir. Deri kıyafetler ise bu kış genellikle deri ayakkabılarla kombin edilmektedir. Deri kıyafetlerde her renk tercih edilmesi beklenen 2016-2017 kış sezonuna ait bu trendler bayanların çok dikkatini çekmesi sebebiyle bu kış ve yaz daha sık karşılaşacağımız modeller arasında yer almaktadır.
Deri Kıyafet

Kürk Kol ve Yakalar

Kıyafetleri daha da zengin kılan bu kürk kol ve yakalar yerlerini tekrardan alıyorlar. Bu kürk detaylar kışı tam anlamıyla ifade etmeliyim. Bayanların zarif bedenlerine bu detaylar konumlandırıldığı zaman muhteşem görünüm kazanıldığını dile getirmeliyim. Bu konuda tarafsız kalamayarak genellikle kol kısımlarında kullanılan kürk detayının yaka detayına göre daha hoş durduğunu bu sebeple kürk detaylarının kol kısımlarında kullanılması düşünüyorum.


Kürk Kol ve Kürk Yaka

Car Wash Etekler

Car Wash etek tarzı günümüzde saçaklı etek olarak biliniyor. Saçaklı etekler 2016- 2017 kış ve sonbahar modasında yerini alıyor. Kış modası için saçaklı eteklerde ilkbahar ve yaz sezonunda olduğu gibi derin yırtmaçlar geride bırakılmış onun yerine sık ve derin olmayan yırtmaçlar yerini almıştır. Ayrıca bu saçaklı etekler, saçak kısımlarında transparan detayların kullanılması gözümden kaçmıyor ve bu transparan kumaş sayesinde saçaklı eteklerin duruşunu daha da hoş bir kombine dönüştüreceğine inanıyorum.
Saçaklı Etek

Leopar Desen

Leopar deseni her yılın vazgeçilmez olan ve bayanlar tarafından neredeyse her kıyafette kombin edilmek istenen bu desen bizleri muazzam bir görüntüye bürümektedir. Leopar deseninde 2016-2017 Sonbahar ve Kış için dikkat edilmesi gereken tek nokta yapılan göz makyajıdır. Leopar desenini daha iyi yansıtabilmek için ve gözlerimizin ortaya çıkması için koyu ve keskin göz makyajı tercih edilmelidir. Leopar desenli kıyafetleri kombinlerken asla göz makyajlarınızdan ödün vermeyin!
Leopar Desen

Askeri Ceket ve Mantolar

Bu senenin yaz modasında görmüş olduğumuz denizci stili dediğimiz yani sailor tarzı çok revaçta kalması ile etkisini 2016-2017 Sonbahar-Kış trendlerinde sürdürmüş olduğunu görüyoruz. Sonbahar ve Kış giyimlerinde daha iyi temsil edebilmek amacıyla kullanılan renkler ise askeri yeşil ve haki yeşili oldu. Ayrıca Military olarak tanınan 2012 yılından beri egemenliğini sürdüren ve artık neredeyse bir moda akımı olan Military askeri tarzda olan parçaları kıyafetlerimize yansıtması amaçlanmıştır.

Maskülen Yelek

1666 yıllarında erkekler tarafından takım elbise içine giyilmeye başlanması ile bayanların dikkatini çekmiş ve 1800 yıllarda ise bu ceket bayan fiziğine de uygun olarak dikilip bayanlarda da kullanıma başlanmıştır. Bu yelekler günümüzde adını maskülen yelek olarak alıyor. Maskülen yelekler retro modasıyla tekrardan günümüze gelip o günlerdeki cazibesi hala korkuyor olması şaşırtıcı. 2016 ilkbahar da da tercih ettiğimiz bu yeleklerin modası asla eskimeyecek gibi. Ve bu yeleklerin üstüne bir manto veya panço kullanmamız oldukça güzel bir görünüm kazandıracaktır.
Maskülen Yelek


WEBMASTER MENU