-->

2016- 2017 Sonbahar Kış Renkleri | 2017 Moda

2016- 2017 Sonbahar Kış Renkleri | 2017 Moda
Gönderen:

2016- 2017 Sonbahar Kış Renkleri


New York, Londra Paris ve Milano da nefes kesen kıyafetlerle moda severlere sunuldu. Mavi, kırmızı, kahverengi, lacivert ve metalik renkler gibi bir çok hoş renk bu sezona damgasını vuracak!
İşte o moda tutkunlarına hazırladığım sezonun en can alıcı renkleri;

Nehir Mavisi

Mavinin en güzel tonlarını yansıtan nehir mavisi bu sezona muhteşem bir giriş yapacak. Bu renk heyecanı ve gizemi yansıtmasıyla birlikte kişiye güven duygusu ve azmi doruklarına kadar yaşattığını savunan moda tasarımcıları kış ve sonbahar kreasyonlarında en çok nehir mavisi kullanılacağını belirttiler
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Nehir Mavisi

Havadar Mavi

Havadar mavi, nehir mavisine göre huzur ve dinginliği yansıtmaktadır. Bu açık tonlardaki mavi genellikle koyu kahverengi ile kombin edildiği zaman eşsiz ve muhteşem bir görüntü kazanabileceğinizi iddia ediyorum.
Mavi tonlarını 2016-2017 Sonbahar Kış Renklerinde çok sık göreceğimizi şimdiden söyleyebilirim.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Havadar Mavi
.

Bronz Kırmızı

Kırmızı rengi uzun yıllardır aşkı tutkuyu ve ateşi yansıtıyor. Bordo veya bronz kırmızı tonlarında kırmızı çekiliği ve cazibesi ile tanınıyor. Kırmızı rengi her yılın ve her sezonun modası olarak kullanılan, uzun süredir kullanılmasına rağmen de halen heyecanı ve ateşi kusursuz bir şekilde yansıttığı için şaşkınım.
Bu kırmızı tonlarının bu sezon dudaklarımızda, ayakkabılarımızda ve daha pek çok yerde de yerini alacağını şimdiden sizlere söylemeliyim.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Bronz Kırmızı

Boz Kahverengi

Boz kahverengi tonları sıcaklığı yansıtmasıyla bilinir. Bu ton renkler hemen hemen her renklerle kombin edilebilen bir tondur. Bu tonu artık dudaklarımızda da yerini aldığını düşün,yorum. Pastel renk olan boz kahverengi 2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri rengi olarak çok sık kullanılabileceğini düşünüyorum. Ayrıca bu tonlar daha çok ayakkabılar ve manto, palto gibi pek çok materyalde kullanılacağını dile getirebilirim.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Boz Kahverengi

Hardal

2016-2017 sonbahar kış trend renkleri arasında hardal da yer alıyor. Bu tonlar esmer tenli ve açık tenlileri oldukça iddialı bir görüntüye kavuşturuyor. Ve bununla dikkat çekiciliği ile biliniyor.
Çılgın ve maceracı olarak moda tasarımcıları tarafından adlandırılan hardal bu sezon gardırop ve ayakkabılıklarımızda yerini alacak. Canlı bir görünüme sahip olan bu renk parıltıyı yansıtınca ayrı bir güzel durduğunu söylemeden yapamayacağım. Hardal sarısını siyah fular veya siyah deri ayakkabıyla kombin ederseniz tüm gözler üstünüzde olacaktır. Eğer siyah deri eldiveni de kombininize dahil ederseniz pişman olmayacaksınız.
Ve bu sezon özellikle kadife elbiselerde, bu tonlarının çok sık kullanılacağı banko.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Hardal Sarısı

Lacivert ve Kobalt Mavisi

New York, Milano, Paris ve Londra’ daki tasarımcıların 2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri arasında yer almaktadır. Mavinin her tonunun ayrı bir gösterişe sahip olduğunu ve bu tonların kış sezonunun en iyi trendlerinden biri olduğunu sizlere söylemeliyim.
Lacivert ve kobalt rengi bu sezon ayrıca iç çamaşırlarımızda ipek kumaş üzerinde yerini alacak ve muhteşem bir görünüm katacaktır.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Lacivert ve Kobalt Mavi

Haki ve Zeytin Yeşili

Haki ve zeytin yeşili bu sezon genellikle manto hırka ve örgü kazaklarda çok daha fazla rastlayacağız. Bunun dışında kumaş pantolon ve maksi boy elbiselerde de görebileceğimiz bu renk askeri tarzda da tekrardan karşımıza çıkacak. Şunu belirtmeden geçmek istemem Haki yeşili bence bu kış adını bize çok fazla andıracak ve moda tasarımcıları tarafından sıkça tercih edilen bir renk olacaktır.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Haki ve Zeytin Yeşili

Metalik Renkler

Bronz, altın sarısı ve metal rengi eski yıllarda da çok tercih edilen renkler arasında yerini almaktadır. Fakat bu renkler 2016-2017 Sonbahar Kış Renklerinde retroya dönüş rengi olarak belirtiliyor.
Bu renkler artık takı ve aksesuarlarda tercih edilmekten çıktı kıyafetlerimizde de yerini alıyor.
Elbise pantolon ve tulumlarda yerini alacak metalik renkler daha çok geceyi yansıtıyor. Elbiselerde ise maksi boy olarak bu sezon daha çok göze çarpacak. Bu parıltılı tonlardaki kıyafetleri genellikle kokteyllerde ya da geceleri tercih etmenizi öneririm.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Metalik

Turuncu ve Mercan

Turuncu ve Mercan rengi aynı sıcaklığı yansıttığı için aynı grupta ele almak istedim. Bu iki renk enerjiyi yansıttığını söyleyebilirim. Ayrıca bu tonlar göz makyajlarımızda da yerini alacak ve nefes kesici tonlarıyla 2016-2017 sezonunun trend renkleri olarak kullanılmaya devam edicek.
Bu renkler manto ve palto gibi dış giyimde daha çok kullanılıp ayakkabı ve aksesuar gibi pek çok ürünlerde de yerini alacak olan turuncu ve mercan rengini mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Turuncu ve Mercan


Fuşya Pembe

Üzerinizdeki negatif enerjiyi azaltmakta en kuvvetli olan Fuşya rengi 2016-2017 yılılının trend renkleri arasında yerini sağlama almış ve ayrıca biz bayanların da vazgeçilmez rengi olan Fuşya pembe canlılığı ile tekrardan göze çarpacak.
Daha çok elbise ve mantolarda tercih edilecek olan Fuşya pembe aksesuar ve rujlarımızda da yerini bulacaktır.
2016-2017 Sonbahar Kış Renkleri – Fuşya Pembe


WEBMASTER MENU