-->

2016 – 2017 Sonbahar Kış Erkek Modası | 2017 Moda

2016 – 2017 Sonbahar Kış Erkek Modası | 2017 Moda
Gönderen:

Paslı Bakır

Bu renk genellikle kahverengi ile koyu turuncu renkleri arasında kalıp 2016-2017 yılı trend renkleri arasında yer alıp genellikle dış giyimde çok fazla kullanılacak. Fark yaratmak isteyenler bu renge kombinlerinde kesinlikle yer vermeli.
Paslı Bakır

Koyu Kahve

Kahvenin kırmızıya çalan rengi adeta her kıyafet kombininde yerini koruyor. Bu senenin kış modası olarak da öne sürülen acı koyu kahve erkeklerin vazgeçilmez rengi olup size asil bir görünüm kazandıracağına eminim. Kesinlikle bu sonbahar ve kış sezonlarında ağırlıklı olarak kahverengi tonlarını kullanmak sizi siz yapacak!
Koyu Kahverengi

Zencefil Rengi

Geçen yılın camel rengi tekrardan karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Bu sefer sarıya çalan renk olarak değil, daha koyuya çalan bir tonda zencefil rengininin baş döndüren tonlarını görmemiz çok mümkün. Yine bu tonlar manto ve paltoların yanı sıra örgü kazaklarda büyüleyici bir görünümü sizlere kazandıracaktır.
Zencefil Rengi

Boz Kahverengi

2016- 2017 yılının erkek trend renginin Pastel tonlarında yer alan boz kahverengi, kışa en uygun renklerden biri olarak hem balıkçı yaka kazaklarda hemde dış giyimlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir sonbahar ve kış modası.
Boz Kahverengi

Çimento Rengi

Erkek stilinde fark yaratacak olan renkle tanışmanın vakti gelmedi mi? Boz kahverengi tonundan daha koyu, inceden griye kaçan bu eşsiz renk, her türlü renk ile kolaylıkla kombin edilebilir ve size erkeksi bir hava katacaktır. Çimento rengi 2016- 2017 sonbahar kış sezonu için gardıroplarınızda yerini almaya hazırlanıyor. Kaçırmayın!




Çimento Rengi

Koyu Gri

Bu rengi genellikle takım elbiselerde görmeye alışığız. Fakat bu sezon hırka şeklinde karşımıza çıkacak olan koyu gri erkekler üzerinde muhteşem bir görüntü sağlıyor. Aslında erkeğin yakışığı koyu renklerdir der geçerim. Bir erkek olarak her zaman tercihim koyu renklerden yanadır. Açıkcası koyu renklerin erkeği daha olgun ve erkeksi gösterdiğini düşünüyorum.
Koyu Gri

Nehir Mavisi

Koyu lacivertle ve  kobalt mavisini içinde bulunduran Nehir mavisi 2016-2017 yılının Erkek Modasının bu seneki renkleri olarak en sık karşılaşacağımız renklerden biri. Bu renk tonları kazak, palto ve atkı modellerinde daha çok göreceğimiz bir sezon bizi bekliyor.




WEBMASTER MENU